Site icon Телеканал «ДніпроTV»

За останню добу на Дніпропетровщині від ворожих обстрілів загинула 1 людина, 11 поранено

21 серпня ворог вдарив з «Ураганів» по Зеленодольській громаді Криворізького району. Загинула 59-річна жінка. Поранено 6 дорослих та 1 дитина. Всі семеро поранених знаходяться у лікарні. Медики оцінюють стан п’ятьох дорослих та 9-річного хлопчика, як середньої тяжкості. 42-річний чоловік у тяжкому стані.

У Зеленодольську пошкоджені житлові будинки. Понівечено спортивну школу, повідомляють у ДСНС у Дніпропетровській області.

22 серпня вночі ворог вдарив по Нікопольському району з РСЗВ «Град» та ствольної артилерії.

По Нікополю агресор гатив тричі за ніч – випустив 42 снаряди. 4 людей постраждали. Чоловік 53 років та жінка 54 років госпіталізовані. 61-річний чоловік та 68-річна жінка лікуються вдома.

Пошкоджено дитсадок, храм, магазини та аптеки, ринки, суд, автовокзал. Вщент зруйновані 2 приватні будинки, більш ніж 30 – пошкоджені. Понівечені 12 п’ятиповерхівок. Пошкоджено та знищено з два десятки господарчих споруд, 2 автомобілі. Перебитий газопровід. А ще – лінія електропередач. До 2 тисяч людей без світла. Працюють ремонтні бригади.

По Криворізькому району ворог ударив з «Урагану». Під прицілом була Зеленодольська громада. Обійшлося без жертв та руйнувань.

У Синельниківський район через прильоти ракет зруйновано школу, будинок культури та сільгосппідприємство. Інформація про постраждалих з’ясовується.

На місцях влучань працюють вибухотехніки та правоохоронці. Поліція проводить огляд місць влучань, фіксує наслідки обстрілів та документує чергові злочини рф проти мирного населення.

Читайте також: Комендантська година на День Незалежності: у Дніпрі поширюють фейкову інформацію