Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«За найбільші обсяги закупівель для потреб оборони»: Дніпро отримав престижну нагороду від Prozorrо

Дніпро вкотре визнано містом, яке купує найбільшу кількість техніки та устаткування для потреб оборони. Так напередодні під час заходу, організованого Міністерством економіки, Prozorro, низкою західних партнерів та у присутності дипломатичного корпусу, Дніпровську міськраду було нагороджено почесним дипломом «За найбільші обсяги закупівель для потреб оборони».

«Той факт, що Дніпро є абсолютним лідером у підтримці обороноздатності держави серед місцевого самоврядування, визнано вже всіма. І не лише місцевого самоврядування. За цифрами у тому ж Prozorro ми обійшли як інші міста, так і величезні державні корпорації з багатомільярдними бюджетами», — прокоментував отримання відзнаки мер Дніпра Борис Філатов. Він також подякував дніпрянам-платникам податків, завдяки яким місто може тримати такий високий темп підтримки військових.

Як відомо, Дніпро щотижня доправляє на передову великі партії устаткування вартістю в десятки мільйонів гривень. Це дрони різних моделей, пікапи, вантажівки, компʼютерну та іншу техніку, яку замовляють оборонці.

Читайте також: Дніпровський і Новомосковський райони отримали допомогу від Фундації Олени Зеленської