Site icon Телеканал «ДніпроTV»

За добу у Дніпрі було виписано 759 штрафів за порушення правил паркування

Департамент транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради звітує про роботу, виконану протягом 24 січня.

Працівники КП «Дніпровський електротранспорт» відремонтували 5 трамвайних вагонів та 3 тролейбуси. Від бруду очищено 88 стрілочних переводів. Замінено 300 метрів контактного проводу. Відремонтовано 950 метрів контактної мережі. Проведено ремонти на 2 тягових підстанціях.

Співробітники КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні виконали технічне обслуговування 15 вагонів та усунули 2 течії підземних вод. Оглянули 13 ескалаторів та 2 відремонтували. Випробували роботу насосів від нового генератора на станції «Металургів». Перевірено роботу апаратури радіотрансляції.

Працівники КП «Транспортна інфраструктура міста» виконали техобслуговування 10 світлофорних об‘єктів. Також здійснено техобслуговування 6 дорожніх знаків, демонтовано 4, і 4 відновлено, а також встановлено 4 нові.

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 759 штрафів за порушення правил паркування та евакуювала 41 авто через перешкоджання руху.

Читайте також: У Дніпрі працює комунальний транспорт для віддалених районів.