Site icon Телеканал «ДніпроTV»

За добу обстріляно три райони, поранено двох людей: поліція фіксує чергові воєнні злочини рф у Дніпропетровській області

Надвечір, 31 серпня, ворожі війська атакували Червоногригорівську громаду Нікопопольщини. Також під обстрілами російської армії опинилися мешканці Мирівської громади. Пошкоджено житлові будинки, господарські споруди, лінії електропередач, а також постраждав мешканець Мирівської громади Нікопольщини. Його госпіталізовано до лікарні, повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Зранку, 1 вересня, ворог вкотре атакував Червоногригорівську громаду Нікопольського району. Попередньо, пошкоджено більше десяти житлових будинків, господарських споруд та газопровід. Постраждав місцевий житель, його також госпіталізовано до медичного закладу.

Вночі ворог зі ствольної артилерії обстріляв селище Велика Костромка Зеленодольської громади. В результаті пошкоджено літню кухню одного з домогосподарств. Громадяни не постраждали.

Також внаслідок атак рф по Синельниківському району зруйновано приватні житлові будинки. На місцях подій працюють вибухотехніки та слідчо-оперативні групи. 

За усіма фактами розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст. 438 КК України (порушення законів та звичаїв війни).

Читайте також: Дніпрянка взяла друге місце на міжнародному конкурсі винахідників