Site icon Телеканал «ДніпроTV»

За добу оброблено 60 звернень містян до Громадської ради Дніпра

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 60 звернень. Повідомлення від містян надходять на телеграм канал та пошту, а також на гарячу лінію Штабу Взаємодопомоги Громадської ради. До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на отриману від жителів міста інформацію та готовність оперативно відреагувати на будь-які виклики.

Головне за день

Безпечний Дніпро.

Накриваємо колодязі. Багато безхазяйних, багато таких, у яких доводиться шукати власника. Занижені піднімаємо, засмічені чистим, провали зашпаровуємо. Працюють усі власники люків.

Тополя-3, працював КП «Дніпроводоканал».  Богдана Хмельницького, 30-а, працював «Укртелеком».

Світлий Дніпро.

За вашими заявками продовжуємо повертати на вулиці освітлення. У понеділок уже були зі світлом ліхтарі у провулку Альпійському та на вулиці Яна Гуса, 22. Електроопора, яка пролежала без дії два роки, нарешті дочекалася свого часу. Люди дякують за допомогу та оперативність. Працювали бригади КП «Міськсвітло».

 Світло:

 Вода:

Мешканці дякують: «Дякуємо велике за таке швидке реагування по водопостачанню на  Решетилівській, 12! Приїжджали з аварійної служби, зробили замір тиску води на введенні в будинок – 2,6 атмосфери, і з’ясували ще, що стоїть на введенні в будинок труба, діаметр якої 1 – а це дуже маленький, що не відповідає подачі води з хорошим тиском для забезпечення такої кількості квартир!  У зв’язку з цим, аварійна служба відповіла, що ці заміри та обстеження буде у вівторок передано начальству!  Мені сказали передзвонити ближче до обіду і мені розкажуть подальші дії та вирішення проблеми!  Дуже чекаємо та віримо, що нам допоможуть.  Дякую за таке швидке реагування на нашу заявку та оперативні дії!» – пише дніпрянка Людмила.

 Каналізація:

 Транспорт:

 «На роботу доїхати дуже важко.  Побільшало пасажирів за рахунок відкриття нових підприємств у промзоні», – пише дніпрянка Євгенія.

Відповідь Департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради: перевізник ТОВ ВФ “Технополіс” додасть на маршрут 1 автобус протягом тижня.

Відповідь Департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради: перевізник ТОВ «С.М.І.Т.»  додасть на маршрут 1 автобус із 1 травня.

Відповідь Департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради: Перевізник ПП «Зігфрід-М» попереджений про необхідність дотримуватись інтервалу руху – у годину пік 15 хвилин, у міжпіковий час – 20 хвилин.  Тримаємо на контролі.

Транспортна інфраструктура:

 “Дякую і хлопцям з ДМР «Дорсервіс”, – пише заявник.

 Вуличне освітлення:

 Аварійні дерева:

«Велике вам дякую!  Всій команді на заявку відреагували дуже швидко, приїхали і прибрали гілки!  Дякую за вашу працю!» – пише дніпрянка Юлія.

Містяни дякують:

«Ви ,взагалі, я дивлюся пабліком, робите колосальну роботу.  Ви молодці!”  – пише дніпрянка Наталія.

«Велике дякую всім причетним!  Вкотре звертаюсь і завжди питання вирішується.  Дякую, що не залишили поза увагою і цього разу.  Перехрестя з трамвайними коліями з вул.  Павлова на Набережну Заводську засипано і утрамбовано, чекатимемо, коли з’явиться можливість капітально відремонтувати.  Дякую за вашу працю.  Ви неймовірні!
Ще окреме дякую за тюльпани на Набережній Заводській в районі Кайдацького мосту.  Краса та весняний настрій.
Миру всім та здоров’я міцного!» – пише ще одна дніпрянка Наталія.

Заявки щодо комунальних та інших проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:   

(095) 816-39-11   

(093) 261-32-25   

(063) 402-79-56   

(063) 681-61-82   

(068) 638-28-48 

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години. 

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. 

Залишити заявку можна в коментарях.

Читайте також: Учора на східному напрямку Повітряні сили збили 6 ударних “Шахедів”