Site icon Телеканал «ДніпроTV»

За добу оброблено 43 звернення містян до Громадської ради Дніпра

Як повідомив голова Громадської Ради при Дніпровській міськраді Геннадій Корбан за добу оброблено 43 ваших звернення. Ви зверталися в телеграм, на пошту та на гарячую лінію Штабу Взаємодопомоги Громадської Ради. Громадська рада продовжує збирати ваші повідомлення. Це допомагає всім службам мерії на чолі з Борисом Філатовим якомога оперативніше вирішувати проблеми містян.

Головне за день:
У Дніпрі ремонтують трамвайні переїзди. Судячи із заявок містян, стан багатьох із них викликає занепокоєння. Ями, у яких під час дощу накопичується вода, — це ускладнює рух і викликає «тягнучки».

22 квітня заасфальтували переїзд на перехресті проспекту Металургів та вулиці Карла Роде. Тепер переїжджати його буде зручніше. За роботу дякуємо КП «Дніпровський електротранспорт».

Чистий Дніпро. 

Ви прохали встановити бак для великогабаритного сміття по вул. Робоча між буд. 25а та 65. Бак встановлено. Організуємо чистоту. Мешканці нагадали, що у цьому місці не завадить і звичайне прибирання. Підтримуємо. Прибрали. Дякуємо Департаменту екології та Департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради.

Справедливий Дніпро.

Вода

Тепло

Каналізація

Дощова каналізація: 

Транспорт

«Часто буває, що з лінії сходить один автобус, і тоді інтервал більше години», – повідомляє дніпрянка Олена.  

Мешканці прохають, аби надалі на цьому маршруті інтервал був не більше 15 хв. 

Відповідь Департаменту транспорту та транспортної  інфраструктури Дніпровської міської ради: 

Перевізник  «Зігфрід-М» попереджений про необхідність дотримуватися графіка та інтервалу 15 хв. у годину пік та 20 хв. у міжпіковий період.  Дотримання інтервалу взято департаментом під контроль.

Будь ласка, повідомте, якщо проблема повториться.

ЖКГ

«Велика вдячність всім причетним до ремонту ліфта у будинку 4  по проспекту Миру – Департаменту житлового господарства, голові Громадської ради  Геннадію Корбану, депутату Сергію Пустовому і, авжеж, меру Дніпра!» – пише мешканка будинку Ірина. 

 Вуличне освітлення: 

 Аварійні дерева: 

Для вирішення питання у Лівобережну адміністрацію направлено звернення. За інформацією адміністрації, з підрядником вже підписаний договір про вивіз гілок. Це зроблять найближчим часом. 

Для вирішення питання у Лівобережну адміністрацію направлено звернення. Там кажуть, що вже підписали з підрядником договір про вивіз гілля.  Це станеться найближчим часом.

Містяни дякують: 

«Геннадій і команда, ви – чарівники», – пише дніпрянка Олена. 

«Бак для великогабаритного сміття на вулиці  Робочій встановлений  Департаментом екології з ініціативи  Департаменту житлового господарства, отже дякуємо всім причетним і небайдужим». 

«Дякуємо нашим комунальникам. Кожен день у них свій фронт», – пише дніпрянин Сергій. 

«Завжди поважав роботу  рембригад Водоканалу. Сурові та сильні люди. І яму засипали, і з приводу електростояків у будинку передзвонили. Всім – дякуємо! Ви всі неймовірні!» – повідомляє дніпрянин Артем.

Заявки щодо комунальних та інших проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:   

(095) 816-39-11   

(093) 261-32-25   

(063) 402-79-56   

(063) 681-61-82   

(068) 638-28-48 

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години. 

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. 

Залишити заявку можна в коментарях.

Читайте також: Учора пізно ввечері росіяни обстріляли Нікопольщину, — ОВА