Site icon Телеканал «ДніпроTV»

За добу Громадська рада Дніпра обробила 64 зверення містян

Як повідомив голова Громадської Ради при Дніпровській міськраді Геннадій Корбан, за добу оброблено 64 ваших звернення. Ви зверталися в Телеграм, на пошту та на гарячу лінію Штабу Взаємодопомоги Громадської Ради. Громадська рада продовжує збирати ваші повідомлення. Це допомагає всім службам мерії на чолі з Борисом Філатовим якомога оперативніше вирішувати проблеми містян.

Головне за день:

Продовжується масштабне прибирання міста по заявкам дніпрян. Прибрано великогабаритне сміття, яке залишилося після демонтажу незаконного гаражу в переулку Добровольців, 10.

Світло:

«Опору сьогодні відновили! Спасибі вам велике за сприяння!», – пише дніпрянка Ірина. 

Тепло:  

Каналізація:  

«Геннадію Олеговичу, велике спасибі за допомогу та працьовитість! Прочистили та продули», – повідомляє мешканка провулку Світлана, яка спостерігала та навіть записала відео роботи КП “Дніпрводоканал”.

«Дякуємо за оперативне вирішення ситуації з каналізацією», – пише дніпрянин Миколай.

Будь ласка, продовжуйте повідомляти про ситуацію. 

Дощова каналізація:

Транспортна інфраструктура:

«Зебри на переходах пофарбовані (але не всі). Спасибі!», – дякує дніпрянка Людмила. Залишилося пофарбувати: перехід із зупинки до Пенсійного фонду та поворот на 4-ту лікарню АТБ”, – повідомляє Людмила.

«Дякуємо всім учасникам процесу та організатору особливо», – пише дніпрянин Дмитро.

 Вуличне освітлення:

«Велика вдячність за своєчасну, оперативну та якісну роботу з відновлення освітлення по вулиці Самуїла Величка – провулку Таганрогському!» – пише дніпрянка Олександра.

Містяни дякують:

“Я два дні тому писала заявочку та викладала не дуже гарне відео каналізаційної відкритої труби у відвалі нашого під’їзду. 20 квітня нам усунули: привезли матеріали, притащили гумові сапоги (а зі мною сперечалися, що там сухо та немає води). Працювали дві години. Не люблю стояти над душею та контролювати чоловіків. Сподіваюся, що таки зробили по уму. На краю будинку прибрала велика машина купу сміття, яке гніє. Дякуємо за реагування», – пише дніпрянка Світлана з провулку Соломії Крушельницької.

«Приємно читати Ваші звіти. Така уява, що ви тут поряд у Дніпрі! Знімаю капелюх», – повідомляє ще один мешканець міста.

«Тюльпанами засаджений і проспект Гагаріна, у місті по-весняному красиво». «З Кайдацького мосту на повороті до BRSM заправці теж гарні тюльпанові смуги по газону», – любуються містяни.

Заявки щодо комунальних та інших проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:   

(095) 816-39-11   

(093) 261-32-25   

(063) 402-79-56   

(063) 681-61-82   

(068) 638-28-48 

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години. 

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. 

Залишити заявку можна в коментарях.