Site icon Телеканал «ДніпроTV»

За добу до Громадської ради Дніпра містяни надіслали 43 звернення

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби отримано від городян і оброблено 43 звернення. Вони надійшли, як на телеграм канал, так і на пошту, а також на гарячу лінію Штабу Взаємодопомоги Громадської Ради. Кожне повідомлення детально та оперативно опрацьовується. До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються містяни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на отриману від дніпрян інформацію та готовність оперативно реагувати на звернення містян.

Головне за день:

В суботу у другій половині дня розпочалися роботи на Кайдацькій насосно-фільтрувальній станції.

Може бути знижений тиск води в районах:

 Роботи завершать сьогодні о 12:00, якщо не станеться непередбачуваних ситуацій.

Прохання до мешканців гуртожитку обов’язково залишити повідомлення про раптове відключення газу без попередження на офіційних ресурсах комерційної компанії «Нафтогаз», які можна знайти за цим посиланням. У разі відсутності реагування повідомити Громадській раді у зручний для Вас спосіб.

До іншого.

Вода:

Мешканці дякують: «Ситуація стала набагато кращою, колонка практично завжди запалюється, тиск нормальний, і у нас, і у сусідів, які підключені до цього введення».

Каналізація:

Наслідки ракетних ударів:

«Шановний Геннадію Олеговичу, а також вся ваша команда, ми, мешканці будинку, висловлюємо величезну подяку за допомогу в установці вікон, окрема вдячність Валерії!».

Транспорт:

На Краснопільський цвинтар щосуботи та неділі ходитиме маршрут №55.

Графік відправлення із зупинки «Вул. Криворізька «ПО ЮМЗ» (центральна прохідна)»: 9:00, 10:00, 11:00, 12:00.

Виїзд від Краснопільського цвинтаря: 12:00, 13:00, 14:00.

«Вдень інтервал 30 хвилин. Тільки вчора їхали від “Варуса” у бік Царського села, водій заглянув у салон і сказав: “Їдемо за півгодини, всі питання до керівництва”. Усі пасажири вийшли і чекали на трамвай 16-й, так швидше».

«Частину 18-ого маршруту можна продовжити до Царського села замість 85-ї. Зробити 18А», – пише дніпрянин Дмитро.

Відповідь Департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради:

Перевізника попереджено про необхідність дотримуватися графіка. Нові маршрути поки що недоцільні, бо з Царського села в годину пік їде по 10 осіб на рейс, а у звичайний час рейси йдуть і порожні.

 Дніпряни відповідають: якщо маршрут стане зручнішим, ним користуватиметься більше людей:

«Який сенс їхати, оплачувати за незручний та найкоротший маршрут? Людям доводиться йти до найближчого транспорту, щоб не чекати годинами на маршрутку, яка вивозить їх тільки з селища», – пише дніпрянка Лідія.

«Дорога вулицею Підмогильного під ухилом, коли еталон починає гальмувати, звук гальм виходить дуже гучний, що заважає спокійно та комфортно проживати у своїй квартирі», – пише дніпрянин Олексій.

«Всіх дістав цей перевізник зі своїми автобусами, що «вищать», – додає інший коментатор.

Мер Дніпра Борис Філатов зобов’язав Департамент транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради попередити перевізника про недопустимість виходу на маршрут автобусів зі зношеними чи неякісними гальмівними колодками, що порушує спокій і створює дискомфорт для городян. У разі подальших скарг пасажирів вжити заходів аж до проведення нового конкурсу на цей маршрут.

Аварійні дерева:

Дороги:

«Сьогодні вийшла надвір і була приємно здивована, розпочато роботи з ремонту асфальту, фото відремонтованого асфальту викладу після закінчення робіт. Велика вдячність всім, хто дотримався обіцянки, ви найкращі!» – пише дніпрянка Олена.

Заявки щодо комунальних та інших проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:    

(095) 816-39-11    

(093) 261-32-25    

(063) 402-79-56    

(063) 681-61-82    

(068) 638-28-48 

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години. 

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. 

Залишити заявку можна в коментарях.

Читайте також: Переселенка із Сєвєродонецька стала тренером у Дніпрі.