Site icon Телеканал «ДніпроTV»

За чисте майбутнє: черговий по місту перевірив ліквідацію стихійного сміттєзвалища

Сьогодні черговий по місту заступник директора – начальник управління охорони навколишнього середовища департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради, Ярослав Крисько перевірив роботи з прибирання стихійного сміттєзвалища у АНД районі за адресою: вул. Луговська.

З середини травня у місті почалася ліквідація стихійних сміттєзвалищ ТОВ «Екологія-Д» відповідно до договору. Станом на сьогодні ліквідовано 41 стихійних сміттєзвалищ з усіх районів міста.

Районні ради інспектують території, подають заявку, їх розглядають на комісії, потім вже починається робота з вивезення. Цього разу це несанкціоноване сміттєзвалище по вулиці Луговська АНД району обʼємом приблизно 110 куб. м. Підставою для здійснення обстеження стало звернення місцевих жителів.

Сміттєзвалище підлягає ліквідації механічним засобом із залученням людських ресурсів. До прибирання цього сміттєзвалища залучено фронтальний навантажувач та 2 самоскиди. Роботи проводитимусь протягом дня.

«Закликаємо місцевих мешканців заключати договори з офіційним перевізником та слідкувати за санітарним станом прилеглих територій»,- наголосив черговий.

Щодо ліквідації сміттєзвалищ можна звертатися на Єдину гарячу лінію міської ради:

(056) 732-12-12,

(095) 732-12-12,

(096) 732-12-12,

(073) 732-12-12.

Читайте також: «Прозорість та підзвітність»: на Дніпропетровщині провели семінар із публічних закупівель