Site icon Телеканал «ДніпроTV»

З технічних причин 19 квітня змінюються маршрути прямування низки приміських поїздів

Зокрема, призначено:

Приміський поїзд № 7008/7007 Краматорськ – Верхівцеве курсуватиме зміненим маршрутом через ст. Дніпро-Лоцманський із зупинками на пл. Проспектна та ст. Дніпро-Лоцманський.

У добу 19 квітня відміняються приміські поїзди:

Департамент транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради забезпечує роботу комунального транспорту для доставки пасажирів приміських поїздів зі ст. Діївка, ст. Горяїнове і ст. Нижньодніпровськ до обласного центру й зворотно. Зокрема, перевезення в обох напрямках між Дніпром та Дівкою виконують маршрутні автобуси № 92.

Буде організоване безоплатне підвезення пасажирів приміських поїздів до ст. Дівка спеціальним комунальним автобусом. Пересісти на нього з маршрутного автобусу № 92 можна на перехресті вулиць Велика Діївська та Юрія Кондратюка. Відправлення о 17:00, 19:10 та 20:10.

Між обласним центром та ст. Ігрень курсують маршрутні автобуси № 2, 7, 7к, 21, 22 та 27.

Для зручної доставки пасажирів до/зі ст. Горяїнове подовжено тролейбусний маршрут № 5.

На цей час потреби в залученні додаткових транспортних засобів немає. Проте за потреби, в разі збільшення пасажиропотоку в часи пікового навантаження, їх кількість буде оперативно збільшено.

Просимо громадян стежити за офіційними повідомленнями.

Читайте також: У Дніпрі оголошено траур за загиблими внаслідок вранішньої атаки. Росіяни вдарили ракетою Х-22 по житловому будинку