Site icon Телеканал «ДніпроTV»

YASNO закликає клієнтів за можливості вносити платежі

Постачальник електроенергії YASNO закликає клієнтів підтримати енергетичний фронт та за можливості вносити платежі. YASNO звернувся до громадян:

“У складних умовах війни YASNO продовжує надавати клієнтам послуги з електропостачання та докладає максимум зусиль для підтримки країни. На період воєнних дій усі медичні установи, військові та силові структури, а також виробники хліба у Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях отримують електроенергію безкоштовно.  

Сьогодні, як ніколи, важлива допомога клієнтів, які мають змогу розраховуватися за енергоресурси. Це і підприємства, які продовжують працювати, і жителі, які знаходяться у відносно безпечних регіонах та мають фінансову можливість допомагати армії та тим, хто опинився у складних умовах. Кожна оплата рахунку – це суттєвий внесок у підтримку ще одного фронту – енергетичного, де тримають оборону тисячі енергетиків. Ризикуючи життям вони щодня відновлюють пошкоджені мережі та забезпечують безперебійну роботу електростанцій. Усе для того, щоб країна була зі світлом.   

Рахунки за спожиту електроенергію у лютому для жителів Дніпропетровської області будуть сформовані лише в електронному форматі. Отримати електронний рахунок та одразу сплатити його можна після 9 березня: 

YASNO розуміє обставини, у яких опинилися клієнти, та дякує усім, хто продовжує вносити платежі. Країні потрібна електроенергія, а для цього необхідні ресурси. І тільки спільними зусиллями ми втримаємо енергетичний фронт та обов’язково переможемо!”