Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Wi-Fi, система вентиляції та вбиральні: в ОСББ «25/31» діє оновлене укриття для дніпрян

Сьогодні черговий по місту, директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради Ткаченко Святослав перевірив виконання ремонтних робіт в укритті будинку ОСББ.

В ОСББ «25/31» у 2023 році завершився ремонт укриття: воно є доступним та повністю оснащеним. Укриття розраховано на близько 50 осіб: як мешканців будинку ОСББ, так і будь-кого з містян.

Має працюючий вайфай, вбиральні, раковини, зони для сидіння з лавочками. Працює система вентиляції та пожежна сигналізація. Є 2 входи; аварійне освітлення на випадок відключень світла.

Ремонтні роботи тривали 3 тижні. За цей час відбулось вирівнювання підлоги, заливка, штукатурка та фарбування стін; встановлення резервного освітлення тощо.

За Програмою розвитку ОСББ на підставі Розпорядження міського голови у 2023 році департамент з питань самоорганізації населення облаштував 10 укриттів. На 2024 рік вже заплановано облаштування ще 2 укриттів.

Прийом заявок на ремонтні роботи в ОСББ та кооперативах триває. Для того, щоб підвальне приміщення було облаштовано як укриття за кошт міста, воно має відповідати ряду вимог. Зокрема:

Читайте також: У Дніпрі завершили заміну вікон замість пошкоджених внаслідок ракетного обстрілу 29 грудня 2023 року