Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Взаємодія міської влади та правоохоронців: черговий по місту відвідав відділення поліції

Сьогодні, 15 червня, черговий по місту заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дмитро Редька перевірив доручення міського голови щодо організації взаємодію місцевої влади з Дніпровським районним управлінням поліції. Черговий поспілкувався з керівництво щодо потреб для працездатності та функціонування поліції.

У цьому році було виділено допомогу у вигляді субвенції на придбання паливно-мастильних матеріалів. На цей квартал планується виділення коштів для придбання службових авто.

Дорош Роман – заступник начальника районного управління поліції з превентивної діяльності Дніпровського районного управління поліції

Поліція Дніпра забезпечує охорону публічного порядку та безпеку на території міста. Так, за минулу добу до поліції надійшло 776 повідомлень. За добу правоохоронці розкрили 26 злочинів, серед них – одне незаконне заволодіння транспортним засобом. Зловмисників затримано, їм загрожує кримінальна відповідальність. Окрім того, розкрито 2 крадіжки з поміщень громадян, також зафіксовано факт вчинення хуліганських дій, порушник встановлений та затриманий.

Зазначу, що поліція помітно взаємодіє з міською владою, знаходимось на постійному зв‘язку та забезпечуємо громадський порядок та безпеку в місті“, – підсумував Дмитро Редька.

Читайте також: У Дніпрі перевірили укриття в Університеті митної справи та фінансів