Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Виступи музикантів, фотозони та майстер-класи: у Дніпрі вперше відсвяткували Міжнародний день дружби

У Дніпрі в парку Зелений Гай масштабно відсвяткували Міжнародний день дружби. Для гостей заходу підготували виступи ілюзіоністів, музичних колективів, різноманітні майстер-класи та фотозони.

На свято завітала пані Наталя зі своєю донькою Софією. Дівчинка розповіла, що встигла взяти участь у майстер-класі та подивилась виступ фокусника: «На майстер-класі вчились розмальовувати пряники, дуже сподобалось, було цікаво. Пригощали соком і печивом. Сподобався виступ фокусника, особливо, коли він дістав із серветки палицю», – поділилась  Софія.

Свято до Міжнародного дня дружби організувала спілка громадських організацій та благодійних фондів. Головна мета заходу – відволікти дітей від стресу та розвеселити їх, зазначив Максим Масленніков, співзасновник волонтерської спілки: «Цей захід проходить для дітей, ми намагаємось їх максимально розважити, в нас багато локацій, кожен знайде щось для себе. За нашими підрахунками на свято завітали понад 2 тисячі гостей», – сказав Максим Масленніков.

У Дніпрі вперше настільки масштабно відзначають Міжнародний день дружби, але не востаннє. У нашому місті кожна людина зможе знайти підтримку як з боку дніпрян, так і з боку місцевої влади, переконана Катерина Гришина, представниця департаменту парків та рекреації ДМР: «Дружба для Дніпра має особливе значення, адже багато хто через війну знайшов в нашому місті новий дім, допомогу, підтримку та, звичайно, нових друзів. Сподіваюсь, що свято сподобалось гостям заходу, і ось так зустрічатись у Міжнародний день дружби стане гарною традицією», – підсумувала Катерина Гришина.

Читайте також: Взаємодія міської влади з підрозділами ДСНС: черговий по місту перевірив оснащення пожежно-рятувальної частини в Дніпрі