Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Виставка-ярмарок та концерт до Дня Гідності і Свободи — допомога ЗСУ

Українські вироби за донат для ЗСУ. У Дніпрі до Дня Гідності та Свободи позашкільні заклади міста влаштували благодійну виставку-ярмарок.

«Ось такі підставки під гарячі напої, мотаночки, та можна вже на ялиночку ось таку іграшку».

У холі Палацу дітей та юнацтва велелюдно. Вихованці дніпровських гуртків і центрів позашкільної освіти влаштували благодійну виставку-ярмарок.

Олена Вакула, вихованка Дніпровського Центру позашкільної роботи №1: «Найголовніше, щоб людина, яка придбала щось, вона отримала дуже гарне задоволення, надихнулася та залюбки зробила пожертвування для наших захисників».

Смаколики, прикраси, листівки, магнітики. Усі товари — ручної роботи, в національних кольорах і стилістиці.

Марина Гапоненко, дніпрянка: «Сьогодні я придбала дуже чудову ляльку ручної роботи, лялька Наталка. В неї чудові русняві коси, гарне намисто, поясочок — все в українському стилі. Дуже тішить серце, що є такі заходи, що люди можуть купляти та допомагати нашим Збройний силам».

Мета заходу — патріотичне виховання молодих людей.

Андрій Антоненко, дніпрянин: «Зайшов взяти участь. Поклав гроші, і мені дали серце України, щоб я її підтримував. Кажу, що Україна переможе і ця війна закінчиться».

Олена Шульга, директорка КПНЗ «Міський палац дітей та юнацтва»: «Ми завжди родинно зустрічаємо всіх гостей, містян, колективи позашкільних навчальних закладів. Ми дуже раді, що у нас є можливість сьогодні виступати, збирати кошти. Маме головне — що дітки отримують позитивні емоції від цього заходу у такий складний час».

Після ярмарку був концерт. Талановиті юні дніпряни демонстрували найкращі номери.

Дар’я Біла, директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради: «Діти дуже сильно сумують за заходами, за концертами, за часом, коли ти готуєшся, переодягаєшся, виходиш виступати в святковому вбранні. І в цілому День Гідності та Свободи для нашої країни є таким зовсім новим вектором, коли країну розгорнуло в іншій бік, я вважаю, в правильний, коли ми нарешті почали чути своє коріння і боротись за себе і свою справедливість».

На виручені кошти придбають медикаменти і обладнання для вояків ЗСУ.