Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Висадили квіти та прибрали листя: у Дніпрі влаштували толоку

Сьогодні, 31 березня, у Дніпрі на Слобожанському проспекті влаштували толоку. Молодь висаджувала квіти, прибирала листя, фарбувала колеса та обкопувала дерева. 

У рамках чергування по місту директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради Дар’я Біла приїхала проінспектувати, як виконується доручення міського голови Бориса Філатова щодо реалізації загальноміської акції #ЧистийДніпро та #ДніпроКвітучий та залучення дітей та молоді до прибирання та прикрашання нашого міста.

До акції долучилися понад 55 дітей – це вихованці КПНЗ Центру художньої та естетичної творчості учнівської молоді. Вдалося висадити більш як 50 квіточок петунії, обкопати молоді деревця та позагрібати листя.

Задля зацікавлення та заохочення дітей, їх поділили на дві групи та влаштували змагання. Усі учасники отримали від чергової по місту подарунки, серед яких розмальовки “Леся. Подорож у часі” та торти.

«Сьогодні старшенькі дітки прибирали тут і листя, і дерева обкопували, а з молодшими – висадили квіти. Я думаю, найприємніше те, що діти самі у захваті та із задоволенням квіти разом висаджували. Ми подарували їм презенти – із собою привезли етно-розмальовку «Леся. Подорож у часі», а найактивнішим подарунки – це тортики. Але це вже все друга частина, найперше – це дійсно залучення дітей, щоб було розуміння, що місто треба не тільки любити, треба доглядати, щоб усім нам було зручно, комфортно і прекрасно у ньому жити!» – розказала Дар’я Біла.

Читайте також: Як порозумітися з підлітками: у Дніпрі завершився курс навчання для батьків