Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Встановили новий зливоскид: як вирішити комунальні проблеми в Дніпрі

Мешканці Дніпра регулярно звертаються до міських служб та Громадської ради по допомогу. Результатом такої співпраці стало встановлення нового зливоскиду на вулиці Донецьке шосе. 

Арсен Койтемиров, дніпрянин: «У нас досить тривалий період, протягом кількох років, на дорозі була величезна калюжа. Це вело до руйнування дороги та створювало масу незручностей для мешканців будинку».

Арсен живе в будинку по вул. Донецьке шосе,130. Розповідає, раніше весь двір потерпав через відсутність зливоскидів. Наразі проблему вже вирішили.

Арсен Койтемиров, дніпрянин: «Було створено новий дренажний колодязь для зливу води, який при першому дощі було випробувано».

Арсен Койтемиров, дніпрянин: «Списавшись із каналом Корбана, наш голова ОСББ «Донецьке Шосе,130» Сергій Філатов звернувся із заявкою з цієї проблеми».

Заявку дніпрянина голова Громадської ради Геннадій Корбан оперативно направив відповідним міським департаментам та комунальним службам.

Арсен Койтемиров, дніпрянин: «Досить швидко відреагували, за що від усіх мешканців будинку вносимо подяку за таке оперативне вирішення проблеми».

В майбутньому місцеві планують звертатись по допомогу знов.

Сергій Філатов, голова ОСББ «Донецьке шосе,130»: «І ми в подальшому будемо працювати в цьому питані, будемо подавати заявки для того, щоб влада, точніше — Геннадій Корбан, допоміг в цьому питанні».

Сергій Філатов, голова ОСББ «Донецьке шосе,130»: «Зробили дорогу нормальну. Тут були яма на ямі, тут неможливо було нормально їхати. По-друге, ми хочемо, щоб навколо будинку вимощення зробили, бо почало просідати».

Комунальники якнайшвидше намагаються вирішувати проблеми дніпрян. 
Звернутись по допомогу можна до Штабу взаємодопомоги Громадської ради. Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9-ї до 17-ї години.
Цілодобово працює телеграм-канал Геннадія Корбана, залишити заявку можна в коментарях.

Читайте також: Прокурор вимагає 60 діб арешту для дніпровського патрульного: адвокатка проти