Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«Все добре, мам»: у Дніпрі показали фільм про матерів загиблих захисників

«Все добре, мам». До Дня матері платформа пам’яті «Меморіал» презентувала документальний фільм про матерів загиблих захисників Маріуполя. Фільм йде 41 хвилину, допрем’єрний показ провели в чотирьох містах України. Ця стрічка — одна з серії документальних фільмів платформи пам’яті «Меморіал», які покликані зберегти пам’ять про вбитих на війні. 

«Він з дитинства нічого не боявся. Десь нісся, ні собак — непосида».

У Дніпрі відбувся показ документального фільму «Все добре, мам». Ця стрічка про трьох жінок, чиї сини загинули при обороні Маріуполя. Одна з глядачок — Аліна Пічкуренко. Їй, як мамі, важко дивитися такі історії.

Аліна Пічкуренко, глядачка: «Це правдиві історії, і люди мають знати правду про те, що відбувається у нас в країні, які жахи в нас відбуваються. Це дуже важливо не тільки для українців, а й для людей, які знаходяться за кордоном. Як мама, як громадянинка України, мені дуже цікаво подивитися цей фільм».

Окрім Дніпра, допрем’єрний показ відбувся у Львові, Хмельницькому та Чернівцях.

Наталя Куліді, представниця платформи пам’яті «Меморіал»: «Це історії трьох жінок — Зінаїди, Галини та Тетяни, які публічно були готові поділитися цим болем. І впродовж 41 хвилини ми долучимось трошки до їхнього життя після того, як вони втратили найцінніше — втратили своїх синів».

Зовсім скоро фільм буде доступний для перегляду в інтернеті.

Читайте також: Двоє мешканців Дніпропетровщини затримані за публічні заклики до змін меж території України