Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Впало дерево та бур’яни на подвір’ї: як взаємодія міста, Громради та дніпрян допомогла вирішити ці проблеми

Комунальні проблеми дніпрян. Люди постійно звертаються у телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана по допомогу. Очільник Громради оперативно направляє заявки до відповідних департаментів та міських комунальних служб для подальшого реагування. 

«Дуже багато було гілок, було все заповнено, потріскався навіть асфальт, на будинку тріщини».

Галина Петрівна показує сміття, яке залишилось після старої тополі. За подвір’ям будинку на Калиновій,84 нещодавно впало величезне дерево.

Галина Семенова, дніпрянка: «Сміття було дуже багато, ну якщо дерево було вище 9-го поверху. Так ми звернулися до Корбана, щоб нам допомогли прибрати сміття. Він добре відреагував. Нам це все позавчора потрощили, гілки, і прибрали. Ми дуже вдячні, що відгукнулися на наше прохання».

Заявку дніпрянки голова Громадської ради Геннадій Корбан направив відповідним міським департаментам та комунальним службам. І проблему швидко усунули.

А це вже проспект Богдана Хмельницького,119. Донедавна тут було важко пройти через високу траву.

Ліля, дніпрянка: «Дитячий майданчик був до пояса у траві. Я прийшла туди із двома дітьми. Я була шокована тим, що там відбувається. Я подивилася, сфотографувала, відправила Геннадію Корбану. Траву покосили наступного ж дня».

Голова Громадської ради Геннадій Корбан оперативно спрямував заявку дніпрянки до «Міськзеленбуду». Окрім цього, інший департамент взявся за ремонт дитячого майданчика. Комунальники якнайшвидше намагаються вирішувати проблеми дніпрян.

Звернутись по допомогу можна до штабу взаємодопомоги Громадської ради. Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9-ї до 17-ї години.
Окрім цього, залишити заявку можна в коментарях у телеграм-каналі Геннадія Корбана.

Читайте також: «Вбивця бухарів»: як маріуполець витягує з безодні дніпровських п’яниць