Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Вона привезла з собою лише кішку у клітчатій сумці: волонтери Дніпра розповіли історію бабусі з Луганщини

Волонтери «Центру допомоги Матерям і Дітям» «Координаційного штабу волонтерів Дніпра» на своїй сторінці у Фейсбук розповіли історію старенької бабусі з маленького села Луганської області, якій вдалося врятуватися з самого пекла війни.

«Вона привезла з собою лише кішку у клітчатій сумці. А коли ми принесли їй гарячий суп та шматочок хліба, вона вдихала його аромат та цілувала без перестану…

Бабусю з маленького села Луганської області, з під обстрілів евакуювали волонтери та привезли до нашого центру. Налякана та виснажена вона хотіла лиш одного, доїхати до своїх дітей у Київ. Наші волонтери купили їй квиток на найближчий потяг, нагодували, побалакали по душам і трошки заспокоїли стареньку.

Трагічна історія спочатку має щасливий фінал у своєму завершенні. Ось для чого ми тут, ось для чого існує наш волонтерський центр.

Кожен з нашої команди – це маленька частинка великого щасливого фіналу такої ось бабусі, або якогось дідуся, або ж мами з немовлям на руках. Кожен з нас окремо робить свій маленький, але такий важливий внесок у діяльність та функціонування центру, а склавши все це воєдине ми отримуємо щиру посмішку та трохи щасливіших людей!»

Читайте також: 254 км на велосипеді: як житель Костянтинівки, що на Донеччині, тікав від війни.