Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Володимир Зеленський заявив про стратегічний перелом у війні з росією

Президент України Володимир Зеленський звернувся до громадян країни та розповів про стратегічний перелом у війні з російським ворогом. Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

11 березня Володимир Зеленський опублікував звернення до українців, у якому закликав людей набратися терпіння на шляху до перемоги у війні. Президент зазначив, що стратегічний перелом у боротьбі вже перейдений.

«Коли захищаємо свободу, маємо бути кожен як повноцінна армія. Робити на своєму місці все, що можеш, щоб отримати результат, на який ми всі заслуговуємо. Щоб здобути перемогу», — розповів Зеленський.

Через напад окупантів багато населених пунктів залишилися без води та тепла, проте наразі робиться все, що необхідно для вирішення складного становища.

«Вночі окупанти бомбардували взуттєву фабрику, багатоквартирний будинок та дитячий садочок в Дніпрі. За що? Як вони загрожували російській державі? Руйнували житлові будинки в селах Сумської області, продовжили катувати маріупольців, обстріляли ракетами Луцьк, Івано-Франківськ. Якщо це продовжується, отже санкційних пакетів проти росії недостатньо. Над цим працюємо, очікуємо нових санкційних рішень від наших партнерів, росія повинна платити за цю страшну війну. Платити щоденно», — зазначає Президент України.

Також 11 березня відбувся екстрений саміт лідерів ЄС, під час якого політики закликали єврокомісію піти на зустріч Україні. Володимир Зеленський підкреслює, що народи країн Європи підтримують Україну та їхні політики мають це почути.