Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Вночі окупанти з РСЗВ обстріляли Нікополь та Криворізький район

російська армія накрила вогнем Нікопольський район. Умисно ударили з «Градів» по житлових кварталах Нікополя, повідомляє голова ОВА Валентин Резніченко.

Пошкоджені 12 п’ятиповерхових будинків, школа та будівля ПТУ. Одна жінка поранена. Зараз вона у лікарні. Попередньо, двоє людей знаходяться під завалами зруйнованих квартир. На місці працюють рятувальники – розбирають руйнування і шукають людей”, – написав він у своєму телеграм-каналі.

На фото – зруйнований будинок у Нікополі.

Також під обстріл потрапив і Криворізький район: Зеленодольська, Апостолівська та Широківська громади. У Шестірні є пошкоджене житло. Сталася пожежа на приватному подвір’ї. Обійшлося без постраждалих.

У Дніпрі рятувальники всю ніч боролися з наслідками обстрілу. На промисловому підприємстві, куди влучила ракета, одне займання загасили, інше ще приборкують. Також пошкоджено більше десяти машин, в сусідніх із місцем прильоту будинках людям винесло вікна і двері. 

Росіяни вдарили по місту з Каспійського моря ракетами Х-101. У Дніпро летіло шість ракет, чотири з яких збили. Деякі уламки впали на інше промислове підприємство в області, внаслідок чого постраждав один з працівників: його довелося шпиталізувати до реанімації“, повідомив голова обласної ради Микола Лукашук.

За уточненими даними, вечірня атака на нашу область забрала 3 життя, 16 людей дістали поранення.

Читайте також: Ракетний удар по Дніпру: на підприємстві сталася пожежа, пошкоджено машини та будинки