Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Вночі на Нікопольщині було жарко: поліція документує наслідки чергових російських обстрілів

Протягом ночі ворог декілька раз обстріляв із РСЗВ та ствольної артилерії місто Нікополь, Червоногригорівську та Марганецьку громади. Попередньо, відомо про одну потерпілу жінку.

В Нікополі в результаті обстрілів пошкоджень зазнали сім об’єктів критичної інфраструктури, культурно – розважальний центр, ліцей, два підприємства ясла-садок, територіальний центр соціального обслуговування, два багатоповерхових будинки, дев’ять приватних будинків, три господарчих споруди, водопровід, газопровід, лінії електропередач.

За даним фактом слідчим відділом Нікопольського районного управління поліції внесені відомості до ЄРДР за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Про це повідомляє преслужба поліції Дніпропетровської області

Також, армією рф зі сторони м. Енергодар здійснено обстріл одного із сіл Червоногригорівської громади. Пошкоджень та руйнувань зазнали три багатоквартирних будинки, магазин-кафетерій, автівка. В Марганецькій територіальній громаді обстріляно відкриту територію обійшлось без потерпілих та руйнувань.

Поліція проводить огляд місць обстрілів, збирає речові докази та фіксує наслідки ворожої атаки з боку окупаційних військ рф.

Читайте також: За завищені ціни на пальне АЗС Дніпропетровщини оштрафовані на більше ніж 2,7 млн грн, перевірки тривають.