Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Внаслідок атаки на Запорізькій АЕС сталася пожежа: оперативна інформація станом на 6:20 ранку

Станом на 02:26 у м. Енергодар на Запорізькій АЕС відключено третій енергоблок від єдиної енергосистеми (працює тільки 4 блок). Протипожежний стан на АЕС в нормі. За територією АЕС в учбово тренувальному корпусі виникло загорання. Поки йде бій підрозділи ДСНС не допустили до гасіння. 

Оперативна інформація щодо атаки російських загарбників на Запорізьку АЕС станом на 4:00.  Внаслідок обстрілів за територією АЕС продовжує горіти одна з будівель учбово-тренувального комплексу. Вогнем охоплені 3, 4, 5 поверхи п’яти поверхової будівлі. Окупанти не дають можливості для підрозділів ДСНС приступити до ліквідації наслідків пожежі. У м. Енергодар на Запорізькій АЕС працює один енергоблок із шести. Протипожежний стан АЕС в нормі.

Станом на 05:20 на Запорізькій АЕС у м. Енергодар підрозділи ДСНС виїхали на гасіння пожежі в учбово-тренувальному корпусі. Від ДСНС залучено 40 осіб та 10 од. техніки.

Станом на 06:20 пожежу в учбово-тренувальному корпусі Запорізької АЕС у м. Енергодар ліквідовано. Жертв та постраждалих немає.

Представник пресслужби Запорізької АЕС Андрій Туз повідомив, що загрози розповсюдження радіації не помічено.