Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Військові отримали нову техніку від Дніпра

У 78-му річницю вигнання нацистських окупантів з України Дніпро передав українським захисникам велику партію оснащення — від генераторів до програмного забезпечення і карт пам’яті. Усе це отримають бійці десяти різних частин і підрозділів ЗСУ.

На замовлення бійців місто придбало понад сто ноутбуків, планшетів і стаціонарних комп’ютерів.

Ігор, капітан відділу МПЗ Оперативного командування «Схід»: «Оперативне командування — це фактично штаб, який керує багатьма підрозділами. А для цього треба швидко передавати інформацію. Доволі швидко. Для нас це необхідно, аби створювати фатальні умови для російських окупантів, які прийшли на українську землю. Для нас зброя — це інформація».

Також закупили 200 радіостанцій та ретранслятори зі спецбоксами і джерелами безперебійного живлення.

Олександр військовий: «Кожен день є потреба в радіостанціях – це дуже важливо. Знову ж таки ретранслятори — те саме діло. Планшети для ведення бойових дій, які дуже потрібні. Ці речі, які нам дають, вони справді визначають наше майбутнє у цих бойових діях».

Міський голова Дніпра Борис Філатов подякував українським бійцям і всім дніпрянам, хто продовжує підтримувати ЗСУ.

Борис Філатов, міський голова Дніпра: «Усе, що хлопці у нас замовляли, ми все придбали коштом місцевого бюджету на суму десь 12 млн грн. І щоразу, коли ми це передаємо, я кажу: «Давайте допомагати Збройним силам. Разом до Перемоги!»

Більш об’ємні речі, як-то генератори, кондиціонери і меблі, захисники заберуть зі складів, коли їм буде зручно.