Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«Відзначили подвиг тих, хто рятує наших оборонців»: Філатов під час сесії вручив лікарям почесні нагороди від всього Дніпра

У Дніпрі напередодні Дня Незалежності нагородили лікарів та медичних сестер. Памʼятні медалі, подяки та цінні подарунки отримали 14 фахівців муніципальних лікарень та одного зі знаних обласних закладів. Церемонію провели у мерії на початку сесійного засідання 16 серпня.

«Для нас не має різниці — ми хочемо відзначити подвиг усіх лікарів, які зараз працюють на потреби Сил оборони і лікують наших героїв», — сказав мер Дніпра Борис Філатов.

Лікар-анестезіолог пан Микола наголошує: дуже важливо, що відзнаки нині отримали саме прості лікарі та медсестри, адже попри те, що керівництво лікарень виконує важливу адміністративну роботу, основна відповідальність за життя людей і титанічні зусилля у боротьбі за них завжди лежать саме на фаховому персоналі:

«Медична спільнота міста і країни в цілому виконує дуже важливу роботу. Нам також потрібна підтримка, бо всі працюють на максимумі своїх можливостей і зусиль, часто з перепрацюваннями і наднавантаженнями. Такі заходи, як зараз, вони мотивують і додають сили на майбутню роботу».

Зі свого боку, завідувач відділення церебральної нейрохірургії обласної лікарні пан Андрій також наголосив, що усі ці нагороди належать насамперед усім лікарям.