Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Відвідувачі можуть випити гарячі напої та підзарядити гаджети: у Дніпрі перевірили роботу Пунктів незламності

На базі департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР 1 жовтня запрацювали 19 Пунктів незламності. Там відвідувачі мають змогу випити гарячі напої та підзарядити гаджети. Одночасно в пунктах можуть перебувати від 50 до 200 людей.

Пункти готові до прийому містян, а також укомплектовані усім необхідним обладнанням: генераторами, подовжувачами, аптечками, запасами питної та технічної води, електрочайниками, обігрівачами і дитячими куточами, а також місцями для відвідувачів з тваринами.

Сьогодні в межах чергування по місту директор депаратменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради перевірив Пункт незламності, що на базі позашкільного навчального закладу «Центр позашкільної роботи № 1».

«Під час останнього відключення сотової мережі одного з мобільних операторів всі мешканці цього житлового масиву мали змогу прийти і підключитись до інтернету, яким обладнаний цей Пункт незламності. Це, зокрема, діти-вихованці закладу. Так, в день відключення зранку було близько 25 осіб одразу, які перейшли користуватися інтернетом в цьому закладі. Загалом цей пункт назовності розрахований на 60 осіб», — розповів черговий по місту.

Читайте також: Ожеледиця у Дніпрі: наслідки негоди