Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Відсутність вуличного освітлення: як вирішити проблему

Світло та безпечно. Жителі Дніпра регулярно звертаються до міських служб та Громадської ради за допомогою у вирішенні комунальних проблем. Результат співпраці міських комунальних служб та Громради – нове та сучасне освітлення на одній з вулиць Дніпра.

«Тут не було світла. На цій алеї горіло лише дві лампочки — на початку зупинки і біля трансформаторної підстанції, і вже біля будинків».

Пані Наталія розповідає про проблему, яка непокоїла її та жителів вулиці Бориса Кротова: велика алея, де полюбляють гуляти дніпряни, була без освітлення.

Наталія Сокур, дніпрянка: «Я звернулася до телеграм-каналу Геннадія Корбана з проблемою, що тут немає освітлення. Тобто, коли йдеш увечері із зупинки, було дуже темно. А тут, як бачите, багато зелені».

Заявку дніпрянки голова Громадської ради Геннадій Корбан направив відповідним міським департаментам та комунальним службам.

Наталія Сокур, дніпрянка: «Я написала, і буквально за добу ввечері я була вражена, що вже все зроблено. Я бачила звіт у телеграм-каналі, що тут замінено 15 якихось запчастин. Загалом зроблено все чудово».

Замість суцільної темряви — нове сучасне освітлення. Замість проблем з пересуванням — комфортні умови для прогулянок.

Наталія Сокур, дніпрянка: «Команда працює, все це працює, всім небайдуже. Будемо упорядковувати наше місто, місце, де ми живемо. І щоб ми пишалися тим, що це зробили».

Робити з освітленням провели й на вул. Данила Галицького,16 та 24; Універсальна,51; Леоніда Стромцова,2-а.

Комунальники якнайшвидше намагаються вирішувати проблеми дніпрян. Звернутись по допомогу можна до Штабу взаємодопомоги Громадської ради. Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9-ї до 17-ї години.

Цілодобово працює телеграм-канал Геннадія Корбана, залишити заяву можна в коментарях.

Читайте також: Міські бібліотеки Дніпра вперше за час війни відкрили свої двері для відвідувачів