Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Відповідь на заяву про спростування недостовірної інформації в статті та сюжеті «Шприци з кров’ю та кімната для сексу – журналісти ДніпроTV знайшли притон у середмісті».

До нашої редакції від Придніпровської державної академії фізичної культури на спорту надійшла заява про спростування недостовірної інформації в статті  та сюжеті «Шприци з кров’ю та кімната для сексу – журналісти ДніпроTV знайшли притон у середмісті». У зверненні зазначено, що в матеріалах згадується ПДАФКіС, як така, що є власником триповерхової цегляної будівлі біля будівлі старого цирку. У листі висувають вимоги про опублікування спростування поширених відомостей, що є недостовірними та порушують ділову репутацію навчального закладу.

Інформація, яку Придніпровська державна академія фізичної культури та спорту вважає недостовірною, взагалі не була поширена в репортажі та статті. Тобто, телеканалу ДніпроTV немає чого спростовувати.

Проте, аби наш матеріал не вплинув негативно на репутацію закладу, уточнюємо: триповерхова цегляна будівля біля старого цирку (СК «Богатир) згідно з Держреєстром не знаходиться на балансі Придніпровської державної академії фізичної культури на спорту. А це значить, що академія не є причетною до занедбаності й відповідальною за стан приміщення.