Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Відділ терцентру в Самарському районі Дніпра обслуговує близько 1,5 тисячі містян і ВПО поважного віку та з інвалідністю

Чергова по місту Ірина Максименко, начальниця управління соціального захисту департаменту соціальної політики ДМР, перевірила виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо піклування про осіб поважного віку, відвідавши один із відділів Дніпровського міського територіального центру у Самарському районі.

На сьогодні у Дніпровському міському терцентрі на обліку перебуває більш ніж 11,6 тис. осіб поважного віку та з інвалідністю. Близько 1 тис. з них — ВПО. У відділах територіального центру в кожному з районів міста літні люди та особи з інвалідністю отримують такі послуги:
– догляд вдома;
– денний догляд;
– натуральна адресна допомога;
– соціальна адаптація;
– екстрене (кризове) втручання.

Підопічних закладу також забезпечують харчуванням. Щоденно обідами, які складаються з гарніру та м’яса, овочевого салату, хліба, чаю та печива, годують понад 5,6 тис. осіб. Підопічні відділення денного перебування харчуються щодня під час перебування у відділах терцентру. Також обіди видають у відділенні організації надання натуральної допомоги. Маломобільним особам поважного віку та з інвалідністю, які обслуговуються вдома, їжу регулярно доставляють соціальні робітники.

Відділ територіального центру в Самарському районі обслуговує близько 1,5 тис. містян і ВПО поважного віку та з інвалідністю.

Читайте також: #ДніпроДякує. Громада міста передала на фронт техніки та обладнання на понад 1 млрд грн