Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Від ракетного удару по вокзалу Краматорська загинуло понад 30 людей

8 квітня стало відомо, що внаслідок обстрілу окупантами вокзалу в Краматорську на Донеччині понад 30 людей загинули та більше ніж 100 були поранені. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

«Окупанти вдарили «Точкою-У» по залізничному вокзалу Краматорська, де перебували тисячі мирних українців, очікуючи на евакуацію…Поліція та рятувальники вже на місці. Російські нелюди не полишають своїх методів. Не маючи сил та сміливості протистояти нам на полі бою, вони цинічно знищують цивільне населення. Це зло, яке не має меж. І якщо воно не буде покаране, то ніколи не зупиниться», — написав він.

Під час ракетного удару на вокзалі перебували тисячі людей, адже відбувалася евакуація жителів Донеччини до більш безпечних областей України. Про це повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Рашисти добре знали, куди цілять і чого хочуть: вони хочуть взяти у заручники якомога більше мирних людей, хочуть знищити все українське. Російська федерація – країна нелюдів і злочинців. Зло має бути зупинене і обов’язково – покаране!», — написав голова ОВА.