Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Великдень для переселенців влаштували на одному з житломасивів Дніпра

Гучна музика, аніматори та конкурси: у Дніпрі, на одному з дитячих майданчиків міста, влаштували святкування Великодня. Такий захід організатори зробили для дітей переселенців та всіх мешканців житломасиву.

Посмішки дітей та радість дорослих. Тут, на одному з дитячих майданчиків Дніпра, для малечі та старшого покоління влаштували святкування Великодня.

Ліля, переселенка із Сєвєродонецька: “Для меня это веселье, знакомство с мальчиками, может, с девочками. Это хорошее мероприятие, чтоб провести классно время”.

Музика, конкурси, катання на гіроскутерах та приємні подарунки. Такий захід, каже організаторка, влаштований в першу чергу для дітей переселенців.

Юлія Черичеча, організаторка заходу: “У нас на житловому масиві ми проводимо постійно дитячі свята – це і новорічні ялинки, це відкриття арт-об’єктів вже у нас було. Завжди люди сприймають це як позитивний настрій і зараз, в такий тяжкий для країни час, ми дуже сподіваємося, що сьогоднішній захід буде підняттям надії, що Україна наша переможе”.

Встановили також дерево бажань. Кожен може зав’язати синьо-жовту стрічку та загадати найзаповітніше. В такий тяжкий час для країни всі хочуть тільки одного.

Людмила Мухіна, переселенка з Ізюму: “Я пожелала, чтобы война эта закончилась, чтобы те рашисты отошли, чтобы наши хлопцы не погибали, чтобы мир был. Хотелось, чтобы у всех так было – спокойно, без бомбежки. Очень скучаю за внуками”.

“Ти прив’язала стрічку, що ти забажала?”
“Миру, та щоб росії більше не було”, – каже дніпрянка Уляна.

Наприкінці заходу на всіх відвідувачів чекали приємні подарунки. Волонтери Дніпра роздали усім паски та іграшки.

Максим Левшин, лідер організації «Ми вдома»: “Все же мы люди. Все хотят подарков, все хотят получить паски. Всем интересно, пригласили клоунов, все ради наших людей. Сейчас такое положение тяжелое, поэтому всячески стараемся нашим людям помогать… Знаете как говорится, с миру по нитке – и все будут довольны, и радостные”.

Організатори планують влаштовувати такі заходи для дніпрян та переселенців частіше, аби відволікти людей від сумних думок та тривоги.