Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Вдячність від усіх дніпрян. Під час сесії міськради Філатов вручив нагороди лікарям міста та області   

У Дніпрі 25 жовтня під час засідання 42-ї чергової сесії міської ради нагородили медиків міських лікарень та одного закладу обласного підпорядкування. Такі вручення відзнак стали вже традиційними.

«Ми і далі продовжуватимемо цю практику. Кожної сесії віддаватимемо знаки пошани нашим лікарям за їхній професіоналізм, трудовий подвиг. За те, що вони зараз працюють 24/7 для того, щоб допомагати нашим оборонцям та рятувати їхні здоров’я та життя», — наголосив міський голова Дніпра Борис Філатов.

Нагороди нині отримали дванадцятеро фахівців. Завідувач травматологічного відділення однієї з міських лікарень Юрій у професії вже близько 20 років. Каже, що хоча з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну навантаження на лікарні Дніпра зросло чи не втричі, утім, він та його колеги готові і далі працювати в шаленому темпі, адже розуміють — від їхньої роботи залежать життя та здоров’я багатьох людей:

«Навіть незначна увага для підлеглих — це завжди потрібно. Це приємно відчувати. Я медик, і моя робота — допомагати людям. Звичайно, найкраща нагорода, коли пацієнт вийшов з твого відділення задоволений. Коли пацієнт виходить з відділення і каже “дякую”».

Читайте також: Додається ще один потяг через Дніпро: Укрзалізниця збільшує кількість поїздів із жіночими купе