Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Вдень ворог обстріляв Криворізький район. Обійшлося без жертв та руйнувань, – Микола Лукашук

Вдень, 27 липня, ворог обстріляв прикордонні території Зеленодольської громади. Зі ствольної артилерії окупанти вдарили по селу Велика Костромка. Обійшлося без жертв і руйнувань. Були перебиті лінії електропостачання, наразі вже все відновлено. Про це повідомив голова облради Микола Лукашук. Також він розповів про ситуацію у інших районах Дніпропетровщини.

“У Нікопольському районі вдень було тихо, але пам’ятаємо, що ворог підступний. Наші захисники зараз пристрілюються по Антонівському мосту, тому окупанти, ймовірно, захочуть помститися у звичній для них манері, обстрілюючи цивільну інфраструктуру. Тому закликаю мешканців району, як і всіх жителів області, дотримуватися правил безпеки під час сигналу повітряної тривоги.

На інших наших територіях все спокійно, наразі ситуація повністю контрольована в усіх громадах та на кордонах області.

Дніпропетровщина продовжує приймати переселенців. Станом на сьогоднішній день наша область прихистила вже 297,8 тисяч внутрішньо переміщених осіб, з них: 104,4 тисячі – це працездатні жінки, 74,6 тисяч – діти. Дніпро – 127,7 тис., Кривий Ріг – 55,8 тис.

Ми обов‘язково переможемо. Попри всі жахи, які принесли на нашу землю окупанти”, – написав голова облради у своєму телеграм-каналі.