Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Вчитель інформатики та фізики з Дніпра проводить уроки за будь-яких умов

Вчителював, працював у банку, керував аналітичним відділом Дніпровської міської ради. Та все одно повернувся до школи. Олександр Черменський — вчитель інформатики та фізики в міському НВК №41. Через часті проблеми зі світлом та зв’язком, став ще й винахідливим. Що робить педагог, аби не переривати навчальний процес?

З введенням воєнного стану українські школярі навчаються лише онлайн. Без стабільного інтернет-з’єднання проводити уроки майже неможливо. Через відключення світла у школі виникають проблеми зі зв’язком.

Олександр Черменський, вчитель інформатики та фізики НВК №41: «Я вийшов на вулицю. Да, там було краще. Але ж це не дуже допомогло. Я піднявся трохи вище».

Застали Олександра Черменського на спортивному майданчику. Чоловік забрався на металеву споруду.

Олександр Черменський, вчитель інформатики та фізики НВК №41: «Там вже був достатній сигнал інтернету, щоб провести саме відеоурок. Відео онлайн-урок, відеоконференцію».

Олександр Черменський регулярно бере участь в освітніх заходах для вчителів, організованих міською радою.

Олександр Черменський, вчитель інформатики та фізики НВК №41: «Моя мета і мій результат — бачити результат учнів. Бачити їхні досягнення, бачити їхні емоції, їх розвиток».

Вчитель впевнений, попри війну, власному покликанню зраджувати неможна: «Звісно, рекомендую приєднуватися до нашої спільноти педагогічної Дніпра. Це цікаво, це творчо, це стабільно. І ми працюємо за будь-яких умов».

Місто потребує кваліфікованих кадрів. З питань вакансій у закладах освіти телефонуйте: 0687517277, Чечель Марія.