Site icon Телеканал «ДніпроTV»

В ОСББ на Тополі у Дніпрі провели ремонт покрівлі за програмою співфінансування

Сьогодні, 20 квітня, черговий по місту Святослав Ткаченко, директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради, перевірив виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо співфінансування програми ремонтів ОСББ та ЖБК.

У багатоповерховому будинку ОСББ “Тополя – 2/7а” виникла аварійна ситуація зі старою покрівлею будинку. Допоміг жителям департамент, який провів аварійні роботи за програмою співфінансування ОСББ та ЖБК.

Об’єднання сплатило всього 25% від загальної суми ремонту, а інші 75% дало місто. Ця програма співфінансування існує вже 6 рік поспіль і показує актуальність проведення таких ремонтів в ОСББ та ЖБК.

Також на 2023 рік за “Програмою розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів та обслуговуючих кооперативів у багатоквартирних будинках міста Дніпра на 2021 – 2025 роки” було подано 533 заявки, а найбільш актуальними стали аварійні роботи з сантехніки, електрики, ліфтового обладнання та покрівлі.

Читайте також: У Дніпрі ремонтують електрику в багатоповерхівках за програмою співфінансування