Site icon Телеканал «ДніпроTV»

В ОСББ на бульварі «Рубіновий 12» у Дніпрі ремонтують покрівлю за програмою співфінансування

Сьогодні, 5 жовтня, черговий по місту Ткаченко Святослав, директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради, перевірив проведення ремонтів у будинках ОСББ та ЖБК за Програмою співфінансування.

В ОСББ «Рубіновий 12» відбувся ремонт міжпанельних швів будинку. Мешканці будинку жалілися на плісняву і цвіль у квартирах, тож об’єднання подало заявку на участь в Програмі співфінансування. Загалом ОСББ є учасником Програми вже 5 рік поспіль.

Виконання ремонтних робіт міжпанельних швів департамент розпочав у минулому місяці. Всього за 2023 рік планується відремонтувати більше 10 км швів.

Міська програма співфінансування поширюється на багатоквартирні будинки у місті Дніпро, які експлуатуються більше десяти років, та передбачає співфінансування робіт у будинку. ОСББ та ЖБК достатньо зібрати 25% від вартості робіт, а 75% допоможе оплатити міська влада.

За 2023 рік департаментом з питань самоорганізації населення прийнято в роботу 406 заявок за Програмою співфінансування.

Прийом заявок на проведення ремонтних робіт у наступному році тривав до 30 вересня. За цей час отримана рекордна кількість заявок за всі роки існування Програми – 591, з них 183 заявки на капітальний ремонт ліфтового обладнання за Програмою 10/90 (10% сплачують мешканці ОСББ, 90% – місто). На ремонт міжпанельних швів у наступному році подано 38 заявок.

Читайте також: У парках Дніпра облаштовують осінні фотозони