Site icon Телеканал «ДніпроTV»

В одному зі спальних районів Дніпра під землю провалився мікроавтобус

У Дніпрі, в одному зі спальних районів, автобус провалився під землю і потрощив підземні системи постачання. Хто винен у виникненні провалля, які збитки спричинив інцидент і коли аварію трубопроводу ліквідують?

«ГАЗель», занурена у провалля, привернула увагу десятків жителів прилеглих будинків. Вранці машина повільно почала сповзати під землю. До середини дня ніхто навіть не намагався її витягнути.

Тетяна, свідок інциденту: «Бо це така ситуація, там же потужну машину не поставиш, воно на каналізації буде стояти. А зараз вже хлопці щось мудрують, як дістати її».

З кожною годиною провалля глибшало. Автівка почала пошкоджувати водопровід. Коли автомобіль спробували дістати, виявилось — може вибухнути газогін. Ситуацію врятували комунальники.

Ян Майдан, представник КП «Дніпроводоканал»: «Автомобіль продавив нам нашу мережу каналізаційного водовідведення, яка діаметром 700 мм. Він запаркував своє авто ще вчора ввечері на зеленій зоні та пошкодив нашу трубу, продавив своєю вагою (приблизно 2т). Також, пошкодивши наші труби, ми будемо старанно ліквідовувати цю ситуацію та розбиратись у проблемі, яка була спричинена мешканцем цього будинку».

Зараз фахівці проводять діагностику мережі. Мешканці прилеглих будинків залишились з водою і газом. Діру в землі з часом також «залатають».

Читайте також: У Дніпрі комунальники провели профілактичне очищення каналу Гнилокіш