Site icon Телеканал «ДніпроTV»

В одному з тролейбусних депо Дніпра провели ознайомчу екскурсію для молоді

За лаштунками міського транспорту. У Дніпрі провели ознайомчу екскурсію для молоді, аби познайомити їх з особливостями роботи електротранспорту. Студенти побачили, як працює одне з тролейбусних депо нашого міста. 

Зустріли на тролейбусі та привезли у депо. У Дніпрі провели екскурсію для молоді. Студенти побачили на власні очі, як обслуговують транспорт та які матеріали використовують для ремонту тролейбусів.

Нікіта Керенцев, провідний фахівець КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР: «Ми показуємо їм етапи обслуговування рухомого складу — це поточні ремонти, це середні ремонти на базі цехів нашого депо. Також молодь зможе побувати за кермом тролейбуса, посидіти, зрозуміти, як виглядає приборна панель тролейбуса, чим він керується та як керується загалом такий вид транспорту як тролейбус».

Більшість екскурсантів приїхали до Дніпра на навчання з інших міст. Є серед них й ВПО. Основна мета екскурсії — розширити кругозір молоді та познайомити їх зі структурою департаменту транспорту.

Азат Мамедов, екскурсант: «Дізнався, як саме працює тролейбус, як працює депо, як взагалі відбувається, працює зсередини, як часто змінюються тролейбуси. Було дуже цікаво».

Анастасія Каюда, голова громадської організації «Об’єднання міських гуртожитків Дніпра»: «Ми дуже вдячні департаменту транспорту, що вони погодились і дозволили нам приїхати в їхнє депо, розповіли про їхню роботу. Адже за цей важкий рік їхній департамент зазнав ушкоджень, бо російські ракети влучали і в їхні підприємства».

Також в майбутньому студенти мають змогу стати частиною колективу підприємства «Дніпровський електротранспорт».

Читайте також: В області презентували збірки пам’яток історії та культури Кривого Рогу і Кам’янського району