Site icon Телеканал «ДніпроTV»

В одному з торговельних центрів Дніпра запрацював центр адмінпослуг «Правобережний»

Адмінпослуги, поєднані із шопінгом або приємним ланчем. У одному з торгівельних центрів правобережжя запрацював Центр адмінпослуг. У перший день його відвідали декілька десятків дніпрян, серед яких і представники міськради. Про особливості центру і перший день роботи адміністраторів – у сюжеті.

           Правобережний – це ще один центр надання адмінпослуг, який відкрився у Дніпрі. Зручно розташований у торговельно-розважальному центрі «НеоПлаза». У переліку послуг близько 300 найменувань, а алгоритм зручний і зрозумілий.

           Центр надає послуги у сфері реєстрації прав на нерохуме майно, реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців, земельних відноси, будівельних, а також довідки про склад родини і, наприклад, форму 13. Паспорти у ЦНАПі з технічних причин почнуть видавати з листопада. Раніше всі ці функції виконувало невелике відділення у міськраді.

           Одним із перших відвідувачів центру став секретар міськради Олександр Санжара. Як і всі, бере талон із номером, чекає на його появу на екрані, і от пана секретаря вже приймають за стійкою номер три.

           І про доступність: у центрі не тільки розширили вхід для власників колісних крісел, а й мають спеціальне обладнання, зручне для людей з інвалідністю. Більше того, до обладнання центру підійшли з креативом.

           У перший день роботи центр «Правобережний» відвідали вже декілька десятків дніпрян.