Site icon Телеканал «ДніпроTV»

В одному з районів Дніпра замінили зовнішнє освітлення

Незважаючи на військовий стан, Дніпро продовжують оновлювати та покращувати. Так, на одній з ділянок міста завершують ремонт зовнішнього освітлення.

Місцеві дивуються: навіть незважаючи на те, що в країні війна, в їхньому районі замінюють вуличні ліхтарі. Люди кажуть, для них – це приємна несподіванка.

Олександр Савченко, житель Дніпра: «В этой части города я живу, поэтому передвигаюсь много раз в день в одну и в другую сторону. Так получается, что это, наверное, одна из самых старых частей города – самая красивая, зеленая. Но при этом было здесь очень плохое освещение. Но приятно, что, несмотря на боевые действия в стране, работы ведутся. Освещение на данный момент не высшем уровне, и до комендантского часа теперь возвращаться совсем не страшно ни мне, ни семье».

Фахівці КП “Міськсвітло” розповіли: на цій ділянці провели заміну світильників, електромереж та кронштейнів.

Андрій Алексєєв, начальник району № 2 Комунального підприємства «Міськсвітло» Дніпровської міськради: «Було демонтовано 96 світильників, змонтовано 114. Були демонтовані 82 кронштейни та встановлені 93. Провели демонтаж мереж 1400 метрів і змонтовано 3 км 200 метрів нового ізольованого самонесучого проводу».

Ремонтні роботи тут стартували ще на початку травня. Сьогодні їх врешті завершили. Нові ліхтарі значно заощадять електроенергію, крім того, зроблять тутешні вулиці затишнішими.