Site icon Телеканал «ДніпроTV»

В одному з парків Дніпра з нагоди Дня захисника і захисниці влаштували свято

Козацькі розваги у Дніпрі. Змагання, майстер-класи і приготування українського борщу. У молодіжному парку Новокодацький з нагоди Дня захисника і захисниці зібрали дніпрян і гостей міста. 

«Є кріплення, воно одягається для того, щоб було зручно ходити. А коли треба, ми його дістаємо».

Сьогодні парк розбили на кілька локацій. По інтересах. Про специфіку своєї буденної роботи розповідали правоохоронці. Дітвора і дорослі із задоволенням розглядали поліцейські авто і форму.

Михайло, відвідувач заходу: «На мені зараз казка, дали її одягнути, бронежилет, і дали біту».

Справжні овації викликала робота кінологів із чотирилапими вихованцями.

Артур Вартиш, кінолог: «Собачки з нами завжди пліч-о-пліч. У кожного кінолога закріплені дві службові собаки. Одна собака по пошуку вибухових речовин, наркотиків або пошук трупів – це один напрямок. І друга собачка, основна, — це собака розшукова. І ці собачки до кінця всієї служби з одною людиною».

А ще були у парку танці, спортивні змагання і розіграш цінних подарунків.

Діана Рєзнікова, волонтерка: «Зараз ми розпродаємо за ігрову валюту подаруночки дітям».

Тетяна Журова, начальниця відділу позашкільної освіти департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради: «Цей захід проходить у такий день, який уособлює мужність, силу честі і обов’язок. Звичайно, ми дуже вдячні нашим захисникам, які боронять незалежність нашої країни, свободу, і дарують щастя для проведення ось таких заходів».

На святковий захід запросили вихованців позашкільних закладів і переселенців з міст, де зараз тривають бойові дії. А усі виручені сьогодні кошти підуть на потреби наших захисників і захисниць.