Site icon Телеканал «ДніпроTV»

В одному з Дніпровських депо триває заміна застарілих ШВП тягових підстанцій електротранспорту

У 2023 році підприємство розпочало заміну морально застарілих шаф власних потреб (ШВП) тягових підстанцій електротранспорту.

Черговий по місту, заступник начальника управління транспорту департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Іван Васючков був присутній на процесах заміни ШВП.

Загалом, за рік було замінено 4 ШВП на 4 тягових підстанціях. Одна з таких – ТП № 16. Від неї живиться контактна мережа трамвайного депо, ділянки маршруту № 17 та ділянка контактної мережі на просп. О. Поля.

Нові шафи виготовлені із врахуванням усіх сучасних технологій та стандартів, а зокрема вона обладнана джерелом безперебійного живлення. Завдяки цьому працівники підстанції зможуть навіть під час блекаутів користуватись освітленням, заряджати пристрої та працювати в комфортних умовах, також це надає можливість підтримувати роботу сигналізації та систем телекерування.

Останнє є необхідним для постійного моніторингу роботи підстанції з боку енергодиспетчера.
У 2024 році також планується оновлення ШВП на інших підстанціях.

Читайте також: Споживачі ж/м Сонячний у Дніпрі з теплом. Їх оперативно перевели на резерву котельню після ворожих обстрілів кілька днів тому