Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У відділі терцентру в Індустріальному районі Дніпра завершують перший етап ремонтних робіт

Сьогодні, 7 серпня, черговий по місту заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики ДМР Едуард Підлубний перевірив виконання доручень міського голови щодо піклування про ВПО та осіб поважного віку.

Черговий відвідав з перевіркою один з відділів терцентру, де завершується перший етап поточних ремонтних робіт. Оновлення приміщення проводиться з метою покращення умов проживання ВПО та перебування і отримання соціальних послуг громадянами поважного віку та з інвалідністю.

У закладах соціального захисту департаменту соціальної політики проходять поточні ремонти. Наприкінці 2022 – початку 2023 року ремонти завершились у 4 відділах (п’яти приміщеннях) Дніпровського міського територіального центру. На сьогодні роботи тривають у ще одному відділі терцентру, Міському центрі соціальної допомоги, центрі соціальної підтримки дітей та сімей “Мамине щастя”.

Також оновлення приміщень триває у відділі терцентру в Індустріальному районі. З 2016 року тут не виконувався ані капітальний, ані поточний ремонти. Оновлення цього приміщення розпочалося в червні 2023 року.

Серед запланованих робіт:

Важливою частиною ремонтних робіт буде облаштування відділу для маломобільних громадян: встановлення поручнів, влаштування в холах тактильної смуги з поліуретанових плиток, зниження порогів. Усього на поточний ремонт заплановано 10,77 млн грн з міського бюджету. Ремонтні роботи планують завершити до кінця року.

На сьогодні у відділі територіального центру в Індустріальному районі завершується перший етап поточних ремонтів: оновлено санвузли та кімнати відпочинку для підопічних відділення денного перебування. З квітня 2022 у цих приміщеннях приймали на тимчасове розміщення понад 45 переселенців. Після проведення необхідних завершальних робіт тут продовжать приймати вимушених гостей міста.

Читайте також: Які послуги можуть отримати мешканці Дніпра в управліннях соцзахисту