Site icon Телеканал «ДніпроTV»

В адміністрації Новокодацького району Дніпра працює Пункт незламності

За дорученням міського голови Бориса Філатова черговий по місту Олександр Сидоренко сьогодні оглянув Пункт незламності, який знаходиться в будівлі Новокодацької адміністрації.

Цей Пункт забезпечений всім необхідним. Є розетки та подовжувачі, аби зарядити до 50 телефонів, є питна та технічна вода, є їжа (печиво, сухарики). В Пункті незламності можна випити гарячі напої (чай чи каву) – для цього тут стоять чайники.

Також наявні медикаменти та все, що необхідно для надання першої медичної допомоги.

У будівлі адміністрації Новокодацького району завжди тепло, бо є власна котельня з генератором. Також тут є сонячна батарея, яка дозволяє заряджати декілька телефонів не вмикаючи генератор. Це у випадку, якщо в Пункті незламності знаходиться 2-3 людини.

Також у Пункті незламності є ковдри на випадок, якщо комусь з людей все ж буде прохолодно.

Є тут і куточок для дітей з іграшками, розмальовками, книжками та різноманітними олівцями та ручками. Крім цього, пункт забезпечений пелюшками, підгузками та різними сумішами для годування діточок.

Проте під час інспекції черговий по місту Олександр Сидоренко поставив завдання голові адміністрації – відкрити окрему кімнату для дітей. Аби діти не відчували незручностей та могли почувати себе розслаблено та спокійно, навіть у воєнний час.

Читайте також: Комунальники Дніпра чистять вулиці після снігопаду