Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Улюблені дисципліни, навчання за різними напрямами: у Дніпрі стартує зимовий семестр в «Університеті третього віку»

Уже наприкінці січня в «Університеті третього віку» – соціальному проєкті міського голови Дніпра Бориса Філатова – стартує зимовий навчальний семестр. Для слухачів – найпопулярніші лекції й улюблені заняття. Серед іншого, це вивчення мов (української, англійської, німецької, іспанської, польської) за чотирма рівнями складності; основ роботи з комп’ютером, смартфоном та планшетом; відвідання спортивних занять (скандинавська хода, китайська гімнастика з ракеткою «Плейстик», східні танці, оздоровча гімнастика, бальні танці). А також різноманітне дозвілля — відвідування театрів, музеїв, культурно-мистецьких закладів міста, творчі майстер-класи тощо. 

«Щороку слухачі нашого проєкту повинні актуалізувати дані та поновити анкети учасників. У них кожен обирає відвідування тих чи інших лекцій, занять. Саме на основі їхніх вподобань та вибору і формуємо відповідні групи. Тож запрошуємо усіх оновити анкети, а також нових учасників стати частиною дружньої родини «Університету третього віку». Нагадуємо, що слухачами можуть стати і внутрішньо переміщені особи, які фактично мешкають у Дніпрі і це зазначено у довідці ВПО», — розповіла під час брифінгу головна спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міської ради Вікторія Дерець. 

До проєкту «Університет третього віку» можуть долучитися жінки віком від 55 років, чоловіки – від 60-ти. Необхідні документи: паспорт, ідентифікаційний код, пенсійне посвідчення, довідка про взяття на облік (для ВПО). Телефони: (093) 134-46-69,  (068) 753-71-71, (093) 264-50-34, (099) 607-56-97 (вайбер).

Читайте також: За минулу добу у Дніпрі народилися 13 дітей