Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Укрпошта припинила продаж марки “Русскій воєнний корабль”

Голова Укрпошти Ігор Смілянський повідомив, що компанія припиняє продаж марки “Русскій воєнний корабль” у поштових відділеннях.

Станом на зараз вже продано біля 700 тисяч марок і продаж марки у наших відділеннях ЗАКІНЧЕНО! Будь ласка, не треба займати черги. Єдине виключення, це наше відділення на Майдані в Києві. Там, з 13:00 сьогодні будуть продаватись марки тим 1500+ клієнтам, хто вчора не зміг їх отримати та записався в список”, — йдеться у повідомленні.

Ще 100 000 марок будуть виділені на інтернет-магазин. Починаючи з четверга, їх зможуть придбати ті, хто зробив заказ в перші дні. Для всіх інших відкриють продаж у п’ятницю.

Решту тиражу використають для офіційних делегацій, музейних фондів, наших міжнародних зобов’язань в рамках ВПС та по філателістичним абонементам. 

Крім того, кожен працівник Укрпошти зможе отримати 1 марку, а невелика частина буде виділена на підтримку маркетингових акцій з українськими виробниками та підприємцями. 

Смілянський також зазначив, що додатковий тираж компанія не планує робити.

“Чи буде додатковий тираж цієї марки? Ні. Але ми знайшли вихід, як саме ця серія з кораблем буде продовжена, тому чекайте на повідомлення на початку наступного тижня, як тільки ми підпишемо всі технічні моменти. Майки та інші речі з маркою також вже зовсім скоро будуть в нашому інтернет магазині та відділеннях“, — розказав глава компанії.

Читайте також: У Дніпрі черги за маркою з «курсом російського корабля»