Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Україну на Євробаченні-2024 представлять alyona alyona & Jerry Heil

Виконавиці з піснею «Teresa & Maria» зібрали 21 бал від глядачів та журі.

4 лютого відбулося оголошення переможців Національного відбору на “Євробачення-2024”. Перемогу виборов дует alyona alyona та Jerry Heil з композицією Teresa & Maria.

Тож, саме вони представлять Україну вже у першому півфіналі “Євробачення-2024”, який відбудеться 7 травня 2024 року у Мальме, Швеції.

Своїм виступом alyona alyona та Jerry Heil змогли заробити 10 балів від членів журі та отримати найвищу оцінку, 11 балів, від глядачів, що у сумі дало 29 балів. Відтепер на дует чекає важлива місія представити Україну на міжнародній арені.

Дует складається з української 28-річної співачки Jerry Heil, яка вже двічі брала участь у нацвідборах на “Євробачення” та 32-річної реперки alyona alyona, яка дебютувала на цьогорічному відборі. Як розповідали, артистки більша ініціатива подати заявку на конкурс була з боку alyona alyona. Реперка прийшла до своєї колеги і запропонувала їй податися на конкурс. Натомість Яна, справжнє ім’я Jerry Heil, залюбки погодилася.

За словами виконавиць, їхня конкурсна пісня Teresa & Maria розповідає про незламний дух усіх жінок, на долю яких наразі випадає чимало важких випробувань.

Нагадаємо, 68-й пісенний конкурс відбудеться у Швеції, місті Мальме. Перший і другий півфінали відбудуться 7 та 9 травня відповідно. Дует alyona alyona та Jerry Heil братиме участь у першому півфіналі. Грандфінал “Євробачення-2024” заплановано на 11 травня.

Читайте також: «Можна проводити лекції, тренінги та майстер-класи»: в Дніпрі у «Шиннику» облаштували сучасний освітній простір ArtHub.