Site icon Телеканал «ДніпроTV»

“Українські вечорниці” для людей золотого віку

Представники творчих колективів та окремі підопічні терцентру показали свої творчі номери: пісні, танці, гру на музичних інструментах.

У міському терцентрі Дніпра відбувся концерт до дня різдвяних зустрічей. Люди елегантного віку вже відзначили свята з родиною, а тепер зібралися своїм колективом.

“Цей концерт – наш кисень, соборний район і наш терцентр – це другий дім, ми сюди приходимо як додому, знаємо, що зустрінуть нас тільки смішинки, тільки радість”, – каже дніпрянка Надія Візір.

На святі зібралися представники творчих колективів та талановиті люди золотого віку. Кожен підготував свій номер.

“Концерт був присвячений всім святам нашим новорічним: і Святий вечір, і Різдво, і Василя. У мене мама українка чиста, воно говорила на чистіщій укр мові, я від неї навчилася колядкам, щедрівкам, сусідам колядую, вечерю до мене діти приносять кожен раз”, – розповідає дніпрянка Людмила Ярова.

Для підопічних терцентру такі заходи – важлива подія, можливість поспілкуватися з однолітками, показати свої таланти, надихнутися і просто відпочити.

“Я задоволена тим, що багато було у нас людей, і вони задоволені тим, що ми для них зробили і ми пам’ятаємо за кожного із них, хто був присутнім на цьому вечері, для них це велика розвага і наснага”, – коментує дніпрянка Любов Каширіна.

“Українські вечорниці” – це не тільки про розвагу. На таких заходах підопічні терцентру відтворюють українькі традиції.

Читайте також: Як нині працює дніпровський «Акваріум», де торік внаслідок блекаутів загинули риби?