Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Убивство неповнолітньої у П’ятихатках: підозрюють 46-річного жителя Дніпропетровщини

На Дніпропетровщині поліцейські затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві та зґвалтуванні 16-річної дівчини у П’ятихатках. На затримання зловмисника були орієнтовані всі служби. Поліцейський встановили особу підозрюваного — 46-річного раніше судимого місцевого мешканця. Про це повідомили в поліції Дніпропетровщини.

До поліції звернулася матір дівчини та повідомила, що втратила зв’язок зі своєю 16-річною донькою. Тіло дитини з ознаками зґвалтування та насильницької смерті знайшли 5 вересня близько 2:53 в хащах біля одного із будинків на вулиці Привокзальній. 

За даними слідства, ввечері 4 вересня 2023 року на одній із вулиць міста раніше судимий чоловік почав переслідувати 16-річну дівчину, яка поверталася додому. Пересвідчившись у відсутності людей, затиснувши рот дівчини рукою, підозрюваний силою затягнув потерпілу до закинутої ділянки місцевості. Надалі зґвалтував та задушив.

Затримали чоловіка за результатами, зокрема, експертизи ДНК. На причетність до вчиненого злочину правоохоронці перевірили близько 600 осіб.

Наразі нападник перебуває під вартою без права внесення застави.

За процесуального керівництва Жовтоводської окружної прокуратури йому повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства, поєднаного зі зґвалтуванням (п. 10 ч. 2 ст. 115 КК України).

https://dnipro.tv/wp-content/uploads/2023/09/video_2023-09-24_18-36-33.mp4